Experiencies d'aprenentatge servei

Experiencies d'aprenentatge servei.

Editorial:
OCTAEDRO
Año de edición:
Materia
Bienestar social y servicios sociales
ISBN:
978-84-8063-815-9
Páginas:
192
Colección:
EDICIONS EN CATALA
-5%
16,80 €
15,96 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

LÆaprenentatge servei és una proposta educativa que combina lÆaprenentatge de continguts, habilitats i valors amb el servei a la comunitat. Es tracta dÆun tipus dÆactivitat que sÆha desenvolupat de manera intuïtiva des de diferents entitats i àmbits educatius.
Des de fa temps, sÆha fet un esforç per sistematitzar i compartir bones pràctiques educatives que tenen en comú lÆaprenentatge dels infants I joves i la seva acció directa en el medi amb la voluntad de millorar-lo. Moltes dÆaquestes pràctiques no han estat concebudes com a activitats dÆaprenentatge servei pròpiament, però el seu desenvolupament conté els elements fonamentals perquè les considerem força pròximes o puguem denominar-les amb aquest terme.
Aquest llibre aplega una selecció de bones pràctiques amb la voluntad de donar a conèixer aquesta proposta educativa. SÆhi presenten un total de deu experiències narrades i sistematitzades de forma detallada, que sÆagrupen en tres blocs: aprenentatge servei a lÆescola, a la universitat i a lÆeducació no formal